Probleemloos overwinteren?
Daniella
Hits: 180

Winterstalling met Bike Fuel 4 

Bij ons verkrijgbaar!!!

Alle voordelen op een rijtje:
- Meer dan 3 jaar lang houdbaar
- Ideaal voor het aftanken voor de winterstop
- Probleemloze start, zelfs na lange winterstop
- Tast het brandstofsysteem niet aan 
- Tast de aluminium delen van de carburateur niet aan 
- Sproeiers en injectors blijven schoon
- Uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine
- Direct te gebruiken zonder aanpassingen
- Maakt brandstofadditieven overbodig
- Bevat geen (bio-)ethanol
- Vervangt E5, E10 en Super Plus 98

Haal meer uit je motor:
Ecomaxx Bike Fuel 4 is een schone, lang houdbare, ongelode benzine voor alle motorfietsen. De benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start! Daarnaast voorkomt het vuil en oxidevorming in je brandstofsysteem. De ideale overwinteringsbenzine dus. Ecomaxx Bike Fuel 4 verbetert de prestaties en verbrandt reukloos en extreem schoon. 

Problemen bij gewone pompbenzine:
Wanneer de motor langer stilstaat, kan gewone E5 of E10 benzine het brandstofsysteem  aantasten of vervuilen. Ethanol in de gewone benzine vormt een zuur met waterdamp uit de lucht en corrodeert metalen zoals aluminium, koper en messing. Dit kan neerslaan in de vlotterbak van je carburateur. Daarnaast kan er ook gomvorming of benzineresidu ontstaan. Dit vervuilt de carburateur of je tank. 

Sproeiers en injectoren vervuilen:
Doordat het vuil en de oxiden mee aangezogen worden, kunnen sproeiers en injectoren vervuilen. Ook kan een sproeier of injector zelf inwendig corroderen en dus verstopt raken. Hierdoor start de motor slecht en loopt hij vaak niet goed meer.

Overwinteren op Bike Fuel 4 kost bijna niets extra:
Ecomaxx Bike Fuel 4 is meer dan 3 jaar houdbaar en voorkomt vervuiling en aantasting. omdat er geen benzine additieven hoeven worden toegevoegd, is de meerprijs van het afvullen voor de winter met Bike Fuel 4 vrijwel nihil. Tank voor de winterstop uw motor af met Bike Fuel 4 en rijd de laatste kilometers hierop. Voor slechts enkele euro's meer heeft u dan een gegarandeerde start  in het voorjaar en voorkomt u dure reparaties.

 

Ecomaxx Classic Bike Fuel 2
Daniella
Hits: 391

Ecomaxx lanceert een nieuwe tweetakt benzine voor brommers waarvan de fabrikant een mengverhouding van 1:50 (2%) voorschrijft.

 

De ideale tweetakt benzine voor brommers

Classic Bike Fuel 2 is een kant-en-klare tweetakt benzine, waaraan 1,75% mengolie is toegevoegd. De mengverhouding is dus 1:55. Hiermee kunnen probleemloos alle brommers, scooters en andere tweetakt motoren gesmeerd worden die 1:50 mengvoorschrift hebben. Het octaangetal is 98 RON, en 93 MON. Door de aanhoudende druk op het schoner rijden van brommers en het verbod in sommige milieuzones, heeft Ecomaxx een passende benzine ontwikkeld. Door het lagere oliegehalte en de extreem schone benzine zullen rook en geur vrijwel geheel verdwenen zijn.

Classic Bike Fuel 2 bevat geen schadelijke stoffen zoals benzeen en tolueen. Daarom zijn de uitlaatgassen veel schoner dan met gewone benzine en is deze brandstof uitermate geschikt voor het gebruik in de milieuzones.

Voordelen

  • Voor alle tweetakt motoren met een mengvoorschrift van 1:50 (2%)
  • Voorkomt startproblemen
  • Beter voor motor, milieu en gezondheid
  • Meer dan drie jaar houdbaar
  • Uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine
  • Bevat geen (bio-)ethanol

Direct te gebruiken

 

 

Winterbeurt 2020-2021
Daniella
Hits: 862

De winter, voor de één een mooie gelegenheid om de motor compleet te gaan verbouwen of de motor in de winsterstalling te zetten terwijl de ander door weer en wind blijft rijden.
Belangrijk is dat je de motorfiets goed wegzet en/of winterklaar maakt.
Maak nu je afspraak voor januari of februari 2021 dan weet je zeker dat je motor gereed staat voor de eerste zonnestralen in de lente!!!


Vul de beveiligingscode in:
security code
Anti spam ( kleine letters ):
reload
Verzenden