Ecomaxx Bike Fuel

 

SNELLER, BETER EN SCHONER

We willen sneller, beter en dat de motor altijd start. Als het kan moet het ook schoner en we willen er vooral niet te veel werk mee hebben. De motorrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten, maar ook de professional: we willen actie, geen stilstand.
Ecomaxx ontwikkelt brandstoffen voor specifieke toepassingen die schoner zijn en die presteren, daar waar jij wilt.

Voor Bromfiets en Motorrijders


Veel brom- en motorfietsrijders zullen het herkennen: bij de eerste warme zonnestralen van het jaar haal je je brom- of motorfiets uit de garage om een stukje te rijden. Maar dan start hij niet, ook niet na een paar keer proberen. Vaak ligt dit aan de verouderde benzine die nog in de tank en het brandstofsysteem zit. Ecomaxx biedt hiervoor dé oplossing: ultraschone, lang houdbare benzine voor alle brom- en motorfietsen. De motor start altijd, zelfs na een lange winterstop. Bovendien zorgt de brandstof voor een schonere verbranding en aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen. Ideaal als overwinteringsbenzine, én schoner voor u en uw omgeving.

 

Ecomaxx Bike Fuel 2 is een kant-en-klare tweetakt benzine voor alle tweetakt scooters, bromfietsen en motorfietsen, zowel modern als klassiek. De benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start! De ideale overwinteringsbenzine dus. Ecomaxx Bike Fuel 2 is voorzien van een extreem hoogwaardige tweetakt olie (2,5%). Bovendien zorgt de brandstof voor een schonere verbranding en minder geuroverlast

 

Ecomaxx Bike Fuel 4 is een lang houdbare, ongelode benzine voor alle motorfietsen en quads die gewone benzine gebruiken. De benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start! De ideale overwinteringsbenzine dus. Bovendien verbetert Ecomaxx Bike Fuel 4 de prestaties en de benzine verbrandt extreem schoon.

WINTERSTALLING met de ECOMAXX BIKE FUEL 4 
Alle voordelen op een rijtje:
- Meer dan 3 jaar lang houdbaar
- Ideaal voor het aftanken voor de winterstop
- Probleemloze start, zelfs na lange winterstop
- Tast het brandstofsysteem niet aan 
- Tast de aluminium delen van de carburateur niet aan 
- Sproeiers en injectors blijven schoon
- Uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine
- Direct te gebruiken zonder aanpassingen
- Maakt brandstofadditieven overbodig
- Bevat geen (bio-)ethanol
- Vervangt E5, E10 en Super Plus 98

Haal meer uit je motor:
Ecomaxx Bike Fuel 4 is een schone, lang houdbare, ongelode benzine voor alle motorfietsen. De benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start! Daarnaast voorkomt het vuil en oxidevorming in je brandstofsysteem. De ideale overwinteringsbenzine dus. Ecomaxx Bike Fuel 4 verbetert de prestaties en verbrandt reukloos en extreem schoon. 

Problemen bij gewone pompbenzine:
Wanneer de motor langer stilstaat, kan gewone E5 of E10 benzine het brandstofsysteem  aantasten of vervuilen. Ethanol in de gewone benzine vormt een zuur met waterdamp uit de lucht en corrodeert metalen zoals aluminium, koper en messing. Dit kan neerslaan in de vlotterbak van je carburateur. Daarnaast kan er ook gomvorming of benzineresidu ontstaan. Dit vervuilt de carburateur of je tank. 

Sproeiers en injectoren vervuilen:
Doordat het vuil en de oxiden mee aangezogen worden, kunnen sproeiers en injectoren vervuilen. Ook kan een sproeier of injector zelf inwendig corroderen en dus verstopt raken. Hierdoor start de motor slecht en loopt hij vaak niet goed meer.

Overwinteren op Bike Fuel 4 kost bijna niets extra:
Ecomaxx Bike Fuel 4 is meer dan 3 jaar houdbaar en voorkomt vervuiling en aantasting. omdat er geen benzine additieven hoeven worden toegevoegd, is de meerprijs van het afvullen voor de winter met Bike Fuel 4 vrijwel nihil. Tank voor de winterstop uw motor af met Bike Fuel 4 en rijd de laatste kilometers hierop. Voor slechts enkele euro's meer heeft u dan een gegarandeerde start  in het voorjaar en voorkomt u dure reparaties.

 

Voor Crossmotors

Als cross- en racefanaat wil je actie en snelheid, geen stilstand. Je wilt dat je crossmotor optimaal presteert, zodat de adrenaline door je lijf giert. Kan dat? Jazeker! Met de ultraschone racebenzines van Ecomaxx haal je namelijk het uiterste uit je crossmotor. Meer power onderin en meer trekkracht bovenin, voor zowel tweetakt als viertakt crossmotoren. Bovendien verbrandt de benzine extreem schoon. Zo rijd je niet alleen sneller en beter, maar ook nog eens schoner!

Ecomaxx MX Race 2 is een ultraschone kant-en-klare 2-takt racebenzine die in combinatie met de Ecomaxx Power Set de meeste pk’s uit jouw crossmotor haalt! Meer trekkracht onderin, extra power bovenin en cilindertuning is niet nodig. Dat scheelt tijd en geld.

Ecomaxx MX Race 4 is een hoogwaardige racebenzine, speciaal ontwikkeld voor zeer zwaarbelaste viertakt motoren in de enduro- en motorcross. Voorkomt detonatie in het midden en hoog toerengebied bij vol gas en zorgt voor een koelere en schonere verbranding. Uitermate geschikt voor getunede motoren.

 Tweetakt benzine voor brommers

Ecomaxx lanceert een nieuwe tweetakt benzine voor brommers waarvan de fabrikant een mengverhouding van 1:50 (2%) voorschrijft.

Classic Bike Fuel 2 is een kant-en-klare tweetakt benzine, waaraan 1,75% mengolie is toegevoegd. De mengverhouding is dus 1:55. Hiermee kunnen probleemloos alle brommers, scooters en andere tweetakt motoren gesmeerd worden die 1:50 mengvoorschrift hebben. Het octaangetal is 98 RON, en 93 MON. Door de aanhoudende druk op het schoner rijden van brommers en het verbod in sommige milieuzones, heeft Ecomaxx een passende benzine ontwikkeld. Door het lagere oliegehalte en de extreem schone benzine zullen rook en geur vrijwel geheel verdwenen zijn.

Classic Bike Fuel 2
bevat geen schadelijke stoffen zoals benzeen en tolueen. Daarom zijn de uitlaatgassen veel schoner dan met gewone benzine en is deze brandstof uitermate geschikt voor het gebruik in de milieuzones.

Voordelen

  • Voor alle tweetakt motoren met een mengvoorschrift van 1:50 (2%)
  • Voorkomt startproblemen
  • Beter voor motor, milieu en gezondheid
  • Meer dan drie jaar houdbaar
  • Uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine
  • Bevat geen (bio-)ethanol

Direct te gebruiken

Wil je meer informatie? Kom gerust langs in onze winkel of kijk op www.ecomaxx.nl